Lang weekend Dronten

Vrijdag 26-08-22 t/m Zondag 28-08-22

 

Dag 1 - We zijn op tijd vertrokken uit Enschede richting Dronten. Onderweg even een koffiebreak gehouden op de parkeerplaats langs de snelweg. Onze tussenstop was gepland in Hanzestad Elburg, hier hebben we de prachtige Vesting Elburg bezocht, waar veel te bekijken is uit een ver verleden, tussendoor even heerlijk een terrasje gepakt om daarna door te rijden naar onze bestemming in Dronten, waar we 2 nachten verblijven in een tent op Camping at Sea.

Dag 2 - Deze dag stond in het teken van ons vaste ritueel als wandelaars en hebben een wandeling gelopen in het Reve Abbertbos en langs het Drontermeer, een heerlijke wandel dag met een route van ruim 8 km.

Dag 3 - Op de laatste dag van ons uitstapje hebben we de boel opgeruimd en de auto weer ingepakt en zijn we rond 11.00 uur vertrokken richting de mooie Hanzestad Kampen, die als tussenstop gepland was om deze laatste dag geweldig af te sluiten, we hebben een flinke tour door het historische Kampen gemaakt en zijn rond 15.00 uur weer vertrokken vanuit Kampen richting Enschede.