Weekje Noord Holland

Maandag 07-03-22 t/m Vrijdag 11-03-22

 

Dag 1 - Op deze mooie zonnige dag zijn we uit Enschede vertrokken voor een ong. 3 uur durende rit met zo min mogelijk snelwegen. We hebben gekozen voor een route via Zwolle, Kampen en Lelystad en dan via de 22 km lange mooie Markerwaarddijk richting Noord-Holland. Met nog een pauze aan het begin van de dijk, kwamen we aan de andere kant in Enkhuizen, van hieruit zijn we direct doorgereden voor onze tussenstop aan het strand bij Camperduin, en daarna naar ons huisje voor de hele week in Groet.

Dag 2 - Op dag één hebben we gelijk voor de 2e en 3e dag 2 E-Bikes gereserveerd, na het ontbijt hebben we de fietsen opgehaald en zijn gelijk van start gegaan om een fietstocht te maken door de Schoorlse Duinen en het Noord-Hollands Duinreservaat.

Dag 3 - Op de 3e dag stond wederom een mooie fietstocht gepland en dit keer meer in het noordelijke deel van de Schoorlse Duinen en van daaruit naar de Pettemerduinen en de Pettemerpolders en weer terug naar Groet.

Dag 4 - Op dag 4 van ons uitstapje naar Noord-Holland hebben we traditiegetrouw zoals tijdens elk uitstapje onze wandeling gemaakt. Dit keer vanuit Groet (Schoorl) naar de schitterend mooie Schoorlse Duinen.

Verslag (10-03-22) van deze wandeling op Wandelmatties.nl

Dag 5 - Ook aan deze trip kwam helaas weer een einde, maar om van deze dag ook een bijzondere dag te maken, hebben we 2 tussenstops gemaakt, de eerste in 't centrum van Schoorl en de tweede in het oude centrum van Alkmaar, om nog een paar mooie foto's aan ons uitstapje toe te voegen. Hiermee eindigde wederom een prachtige vakantie van de Wandelmatties met schitterende herinneringen!!